Váš nákupní košík
Údaje označené  jsou povinné.
FAKTURAČNÍ ADRESA:
DODACÍ ADRESA :
Nevyplňujte pokud je shodná s fakturační adresou.

OSTATNÍ ÚDAJE:
Zadejte ostatní údaje potřebné k nakupování

(min. 5 znaků)

(min. 5 znaků)

(min. 5 znaků)
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Novinky zasílané e-mailem je měsíční newsletter obsahující infomace o akčních produktech na následující měsíc a jeho velikost nepřekračuje 200 kB. Současně jsou v tomto newsletteru informace jen pro registrované zákazníky (speciální akce, soutěže a slevy).

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákona č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Pokud byla vaše objednávky stornována a požadujete vymazat data z naší databáze, prosím zašlete požadavek na e-mailovou adresu zbozi(at)electrogarden.cz. Do předmětu uveďte "Výmaz dat z objednávky č..."

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Dokončit registraci/Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.
Dále zákazník souhlasí s
Všeobecnými obchodními podmínkami provozovatele v aktualním znění.








Copyright © 2005-2016, provozovatelem portálu ELECTRO GARDEN s.r.o. veškerá práva vyhrazena.
*Kontakt obchod elektro a hobby: Tábor, Bílkova 2939*

Máte dotaz, problém nebo potřebujete poradit?


KONTAKTUJTE NÁS
na tel. číslech
381 582 561
724 520 181


[Všechny kontakty zde]
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací
Rozumím.